Be Special. Menu

Be special.

Håll dig uppdaterad om FS1.0. Ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer, de första 1000 anmälningarna får en gratis lookbook.

Ladda ner den digitala versionen här.


hello@fastsecurity.com

+46 31 777 00 00

# #

You are special.

Vision, Historia & Framtid

#

Vision

Problemfri transportering för en hållbar industri.

Vi tror på ett flytande transportsamhälle där bilköer och rödljus och trafikolyckor hör till det förflutna. Transportering är nödvändigt i ett modernt samhälle och ska inte vara komplicerat och tidskrävnade. Ett samhälle där bär bilar går på tomgång och förorenar vår miljö i onödan är historia. Att förflytta sig ska vara enkelt och smidigt. Det ska gå fort och vara roligt, men ske på säkert och elegnat sätt. Vi förminskar världen genom möjligheten att färdas snabbt och enkelt och långa sträckor som tidigare var omöjligt.

Historia

Framtiden är nu och den startade för länge sen.

.... började livet 1937 i Trollhättan som en flygplansproducent för att ge flygplan till det svenska flygvapnet, precis som Europa stallade sig för ett annat krig. Bolagets fulla namn var Svenska Aeroplan Aktiebolaget, vilket gav världen akronym ..... Huvudkontoret flyttade snart till den svenska universitetsstaden Linköping, där detta massiva företag har sin största verksamhet idag. Det var där 1945, bland olika drömmar om diversifiering.

Framtid

Att flyga blir din vardag.

Med ett starkt lag av intelligent ingenjörskonst och finslipat hantverk ut i minsta delaj tror vi på att göra vardagen enkel och elegant. Flyga kan vara mycket mer spännande än att köra på vägen. Det handlar inte bara om de obefintliga hastighetsbegränsningarna i luften. Hisnande landskapsutsikter väntar på utmärkta upptäckta. Med FastSecurity 1.0 vet du att du kan resa i nästan alla väderförhållanden. Men om du väljer att inte flyga, har du lyxen att lägga händerna på en morrande supersportbil som väcker barnasinnet till liv.

# #

“ Three things are important when I choose a car, elegance, comfort and has a minimal impact on the planet. It is special, it is a given choice. Just like me.

I am special. “

- Madonna, artist

Komfort, Elegans & Innovation

Komfort

Inredd med känslan av fart, sport och exclusive komfort.

Med en känsla av en dubbel personlighet erbjuder FastSecurity FS 1.0 en fantastisk komfrot så väl på marken som i luften. Med vårat väl utvecklade Crusie Controle mode kör du FS 1.0 med samma komfort känsla som din favoriti .... familjekombi, ett underbart sätt att ta sig till jobbet på. Men när hungern efter fart och äventyr vaknar slår du över till Sport Mode och du väcker monstret till liv. Du får en supersport bil med känslan av att sitta i ditt eget JAS Gripen.

Elegans

Elegant hantverk som genomgår i varje detalj.

Med sann ingenjörskonst är varenda detalj ett t är något vi jobbar hårt för. Vi gör det inte bara snabbar och roligare att förflytta sig vi gör det även enklare att passa tider. Ingen stil är elegant nog och komplett utan ett armbandsur som fömedlar känslan av hantverk och auktoritet.

Innovation

Intelligent utrustning som ligger för sin tid.

FS 1.0-cockpiten domineras av högteknoligiska funktioner som är noga utvalt från JAS Gripen. Den har ett mycket effektivt gränssnitt för människa-maskin för att avsevärt minska arbetsbelastningen, olyckhändelser och köregenskaper särskilt i stressade situationer. Detta ger en FS.1.0-pilot med enastående situationsmedvetenhet, vilket garanterar oöverträffad operativ effektivitet körupplevelser.

Drag för detaljer

# #

Lookbook

Lookbook

Få en lookbook hemskickad

Med rötterna i det skandinaviska kalla hårda klimatet har vi utvecklat en innovativ produkt som kommer förändra transportindustrin. Vi tror på en avskalad och ren design som endast låter genomtänkta och väl arbetade detaljer tala för sig. Vi tror att hantverk och kvalitet är vad som gör en bra produkt. Vi tillverkar inte bara ett fordon, vi förmedlar en känsla av elegans, frihet och en möjlighet att anpassa sig till sin omgivning. Snö, sand eller vatten, vi tar dig dit du vill.

# #

“ I have always been interested in vehicles and the life around them. The FS1.0 is the car I se myself driving sooner than I expected. It has everything I want in a car. And it can fly.

I am special. “

- Christiano Ronaldo, professional fotball player